Chevy Impala Forums

Chevy Impala Forums (https://www.impalaforums.com/forum.php)
-   Wagon Discussion (https://www.impalaforums.com/wagon-discussion/)
-   -   67 won't start after gauge removal (https://www.impalaforums.com/wagon-discussion/401490-67-wont-start-after-gauge-removal.html)

Brainshatterer 09-03-2013 11:53 AM

67 won't start after gauge removal
 
Hi all, I've just been dealing with a big move and sale of my home, over at my father in laws now. Been keeping the impala in the garage, brought it over packed full, just finished unloading and vacuuming it, want to take it to a local show tomorrow, but here's my problem. I removed the gauges and stuff to swap in LED lights, now it's all back together, and it won't start. I got a new battery as the one that came with the car was junk, the terminals were really nasty so I swapped them out too, the small wires off both terminals were also kinda nasty and they got swapped. I've got power coming in, but my relay for the starter I can hear click when I turn the key, but nothing even tries. HELP PLEASE. I want to take my impala out to show her off for the first time.

Brainshatterer 09-03-2013 04:15 PM

Actually the brake and oil light when I click the key back to off flicker for just a second and that corresponds with the sound I'm hearing, so any ideas?

Brainshatterer 09-03-2013 09:24 PM

And believe it to be the purple wire coming from the starter, I replaced the ignition switch tonight because it needed it as well, but still no nothing from the starter. I jiggled the wires and got it to start, moved it to the driveway where it began leaking oil, tranny fluid, and quite a bit of gas. Sooooo, having no freaking time or place to properly work on her, she is getting a check up tomorrow at the shop to get some things sealed up.

tonyc712000 09-06-2013 06:48 AM

Quote:

Originally Posted by Brainshatterer (Post 870802)
And believe it to be the purple wire coming from the starter, I replaced the ignition switch tonight because it needed it as well, but still no nothing from the starter. I jiggled the wires and got it to start, moved it to the driveway where it began leaking oil, tranny fluid, and quite a bit of gas. Sooooo, having no freaking time or place to properly work on her, she is getting a check up tomorrow at the shop to get some things sealed up.


Youch! Too bad you got some dried up seals! Hope it don't cost too much to fix! I'd like to see some interior shots! :hope: And maybe some daytime pics as well! :hope:


All times are GMT -7. The time now is 12:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
This site is not affiliated nor endorsed by General Motors Corp. Chevy Impala and related trademarks are the property of General Motors Corp.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome