67 won't start after gauge removal - Chevy Impala Forums
Wagon Discussion Discuss all topics related to B-Body station wagons from Chevy, Buick, and even to the Oldsmobile Custom Cruiser.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-03-2013 Thread Starter
Member
 
Brainshatterer's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
67 won't start after gauge removal

Hi all, I've just been dealing with a big move and sale of my home, over at my father in laws now. Been keeping the impala in the garage, brought it over packed full, just finished unloading and vacuuming it, want to take it to a local show tomorrow, but here's my problem. I removed the gauges and stuff to swap in LED lights, now it's all back together, and it won't start. I got a new battery as the one that came with the car was junk, the terminals were really nasty so I swapped them out too, the small wires off both terminals were also kinda nasty and they got swapped. I've got power coming in, but my relay for the starter I can hear click when I turn the key, but nothing even tries. HELP PLEASE. I want to take my impala out to show her off for the first time.
Brainshatterer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 09-03-2013 Thread Starter
Member
 
Brainshatterer's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Actually the brake and oil light when I click the key back to off flicker for just a second and that corresponds with the sound I'm hearing, so any ideas?
Brainshatterer is offline  
post #3 of (permalink) Old 09-03-2013 Thread Starter
Member
 
Brainshatterer's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
And believe it to be the purple wire coming from the starter, I replaced the ignition switch tonight because it needed it as well, but still no nothing from the starter. I jiggled the wires and got it to start, moved it to the driveway where it began leaking oil, tranny fluid, and quite a bit of gas. Sooooo, having no freaking time or place to properly work on her, she is getting a check up tomorrow at the shop to get some things sealed up.
Brainshatterer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 09-06-2013
Forum Foto Fanatic

 
tonyc712000's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Connecticut
Posts: 18,374
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 98 Post(s)
Thanks: 6,753
Thanked 1,829 Times in 1,339 Posts
Quote:
Originally Posted by Brainshatterer View Post
And believe it to be the purple wire coming from the starter, I replaced the ignition switch tonight because it needed it as well, but still no nothing from the starter. I jiggled the wires and got it to start, moved it to the driveway where it began leaking oil, tranny fluid, and quite a bit of gas. Sooooo, having no freaking time or place to properly work on her, she is getting a check up tomorrow at the shop to get some things sealed up.

Youch! Too bad you got some dried up seals! Hope it don't cost too much to fix! I'd like to see some interior shots! And maybe some daytime pics as well!

Everyone has a photographic memory; some just don't have film.
************************************************** ******************************
2012 Chevy Sonic LTZ--Given to Son
Current ride-
2012 Impala LT



****************************************


tonyc712000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Related Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Got a P0336 code? No start condition? Do this, NOT that! tonydaman04 Chevy Impala 7th Gen Discussion 0 10-30-2018 05:53 PM
Instrument Cluster TeeRev Chevy Impala 8th Gen Discussion 21 06-11-2018 09:35 AM
Remote start didn't want to work this morning TeeRev Chevy Impala 8th Gen Discussion 12 12-14-2017 12:46 PM
Car won't start Shadetreemonkey Mechanical and Electrical Problems 3 09-02-2017 06:01 AM


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome