Impala Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
80 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have 20" Forte F45s on my Impala.
They're wrapped in Falken 245/35/ZR20 tires.
I've put around 19,000 miles on these tires since October 2010, and now it's time for new front tires.
They wore down odd though.
The outside edges of my tires were chopped up the most. On both the inside and outside of the tire.
I'm just seeing if anybody has the same problem with aftermarket rims on their Impalas.
I think it's in the offset of my rims, but just checking to see if it's not just me.

I'm downgrading back to stock rims for a while I believe. Until I can put together a BIG chunk of change for 17" Texan Wire Wheel '84 rims, and Vogue tires.
I think it'll let my Impala ride MUCH nicer.


Any help is appreciated. Thanks.
OH and my car is ALIGNED! Had it done at the dealership not to long ago, and it was right on.
 

· Registered
Joined
·
80 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Pics? Sounds like somethings not aligned right.
Everything is aligned right (4 Wheel Alignment Wise). I'm thinking it somehow has to be in my cast and camber up front, maybe I need that adjusted.

I'll try and get some pictures up tomorrow, but I'm putting two new front tires on this thing tomorrow :/

I guess it's just the cost of riding on aftermarket crap.
 

· Registered
Joined
·
80 Posts
Discussion Starter · #13 ·
He's also a LS model I think that came on 17's. We have a different suspension setup that comes with our 18's.
Wrong. I'm an LT Model.
Just fully debadged everything on my car.


I haven't lowered my car at all. And my tire pressure was good! I check it every few days in fact, just to always be sure.

Could be an error on the dealership's alignment, but who knows.
I just put two new front tires on, and I'm getting it aligned on Friday, again.
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top