Jak wyłączyć lub zmienić ogranicznik prędkości w Chevy Impala 07 3.5 l? Mogę tego używać jako mojego codziennego samochodu.
Czy w ogóle patrzyłeś na przełożenia?Chodzi mi o to, że niektóre samochody są "ograniczone do czerwonej linii" jeśli chodzi o prędkość maksymalną, a nie ograniczone elektronicznie. Jestem prawie pewien, że SS był ograniczony do czerwonej linii, co oznacza, że zabrakło mu najwyższego biegu, aby jechać szybciej z 4-biegową automatyczną skrzynią biegów.
Cóż, nie widzę, jak potrzeba aż tyle drogi z SS. Mam 08 LS i nie potrzeba aż tyle drogi, żeby rozpędzić go do 130.Nie widzę impali 3.5 jadącej 145 mil na godzinę z ogranicznikiem lub bez niego. Potrzeba było DUŻO drogi, żeby rozpędzić moją impalę 08 SS... i mam na myśli DUŻO drogi...
To znaczy, że mój impala jest moim rodzinnym samochodem i mam go zamienionego na ls, i po prostu próbuję zwiększyć swoją prędkość maksymalną, ponieważ jest to nie tylko mój rodzinny samochód, ale także mój samochód do drag racingu na torze. Jeżdżę po ulicy jak człowiek, ale po prostu chcę móc jechać szybciej, to nie tylko kwestia bycia 18-latkiem, który chce się po prostu dobrze bawić tam, gdzie jest to bezpieczne, wiesz 😁Jesteśmy po prostu zmęczeni tym, że dzieciaki chcą robić milion mil na godzinę w swoich impalach lol drogi są wystarczająco niebezpieczne.