Impala Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Had to replace my timing chain tensioner so I also replaced my front seal water pump belt and belt tensioner. Well after doing all this I put my battery back in which had been disconnected for about 3or4 days and everything seemed fine but my horn no longer works and I had an airbag error message on my system briefly but went away. Then my trunk stopped Poppin open even though the relay clicks, my horn still not working and I'm throwing a p0010 code now as well. I've checked all my fuses unless there's more I'm not aware of. Oh and then today my tire sensor monitoring system is giving me an error message too. What's going on? This has been a great car but electrical has got me absolutely stumped. Any ideas would be helpful-thanks.
 

·
Registered
Joined
·
2,307 Posts
Had to replace my timing chain tensioner so I also replaced my front seal water pump belt and belt tensioner. Well after doing all this I put my battery back in which had been disconnected for about 3or4 days and everything seemed fine but my horn no longer works and I had an airbag error message on my system briefly but went away. Then my trunk stopped Poppin open even though the relay clicks, my horn still not working and I'm throwing a p0010 code now as well. I've checked all my fuses unless there's more I'm not aware of. Oh and then today my tire sensor monitoring system is giving me an error message too. What's going on? This has been a great car but electrical has got me absolutely stumped. Any ideas would be helpful-thanks.

You may want to post the year, make, model and trim line of the vehicle.

It sounds as though your battery is defective.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Need help ASAP!
Had to put battery in 08 chevy impala. Radio doesn’t come in, car won’t turn over, key won’t come out if ignition without having to go in on steering column and pressing on part to get key out. Thought maybe the anti theft locked up but tried all the tips on resetting this but that didn’t work. This did this once before when I had to buy a new battery and ended up having to replace ignition cylinder and Having the key rekeyed. Thanks to someone in another forum that had posted how to do this. Don’t know what the issue is this time? It doesn’t have a fob key but has a pass key. Any thoughts?
 
1 - 3 of 3 Posts
Top