Impala Forums banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi guys.
my battery is dont charging on my 1970 impala.
i dont know why and it makes me very :bang:
i have only 2 wires in my generator.
and my horn isnt working.
the owner before made a button on the dash for the horn. the steering wheel horn istn working.
an my GEN light is all the time on.
i drive 30miles and the gen light is all the time on :(
i hope for an answer.
thanks
 

·
Registered
Joined
·
170 Posts
Grab a volt meter, start the car and see what voltage is coming from the generator. Sounds like it's junk and needs a rebuild. Also sounds like the previous owner was a back yard guy and just through things together to just get by and not fix it right.
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter · #6 ·
it think i got it.
i charged my battery for 14 hours or like that and it shows me 8,5 volts. İ connect it to the car and the car dont start.
İ start my car with another car and power wire from battery to battery and my car start.
İ let it idle for 1 minute and during it idle, the battery shows 14 volts.

Good that means, alternator is good but battery is dead. Damn.
Wich amper battery do u suggest me?

By the way. thank u very much to everybody who help me
 

·
Registered
Joined
·
1,404 Posts
it think i got it.
i charged my battery for 14 hours or like that and it shows me 8,5 volts. İ connect it to the car and the car dont start.
İ start my car with another car and power wire from battery to battery and my car start.
İ let it idle for 1 minute and during it idle, the battery shows 14 volts.

Good that means, alternator is good but battery is dead. Damn.
Wich amper battery do u suggest me?

By the way. thank u very much to everybody who help me
here you go
Battery Selector click on the Submit button to show your battery choice
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top