Impala Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #1
Hi all 1st post here :biggrin:

Anyway,

I'm pulling my hair out on this one. I have a 2004 Impala, just plain jain nothing fancy. My rear defroster doesnt work. I got Chiltons print out and it says there should be 30amp breaker on passenger side. owners manuel says same thing. But when I look all I see is connector block for that fuse block?

I replaced the relay and I get 12v all time from engine compartment. But when I measure at plug ins in rear window I get nothing. Yes I tried going to ground and across each other and any possible combo (I have extensive electronics back ground, automotive, mechanical, well.... it's getting better)

I'll try and post pics and maybe scan that print out as it mentions something about going thru radio antenna??? too. But wife has car at monment and daylight is fading away as I post.

Anyone have any ideas?

Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #2
Ok she came home in time and I got a pic. But didnt get chance to take grey cover off of right side (looks like it has 16 written on it)





Underneath grey cover on right side looks like connectors for wires to fuse box. I tried to take it off but I unscrewed that screw and it still didnt come all way off and I was afraid to pull to hard and break something. Or should I?

Like I mentioned in above post I have no idea where that breaker is.

Also what is 'radio antennna module (on upper left portion of left "C" Piller)'? I see this and it has printed circuit board and 3 wires going into it. I'll scan print out and post it.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
ok I scanned the wiring diagram.

click on pic for larger view. after you click on it, lower right corner of pic it says 'full view'. click that


 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #4
found out where breaker should go but 1st...

Like I mentioned above under grey cover is terminal block:





Then I was able to get it all the way off to see what's nderneath:



But I did find where breaker should be on back side. I had to take out glove box. But there was only one breaker! The one for the power seats. I see contacts for other stuff. I tried to test for voltage but I need better adaptor. My leads wouldnt fit in and I tried wire but I dont think I'm getting good contact. None of the numbers matched up on schematic to panel either. There are like 5 contacts but 3 are in a row and you can't use 2 because of the power seat breaker.

So I go to local autoparts store and they show nothing for breaker

But, my neighbor has an 04 Impala and I'm going to see if they will let me look at theirs.

Also on the radio board in back there are 3 wires going to it and all same color, black. Must be junction in rear piller but I'lll worry about that later if need be.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top