Chevy Impala Forums - Reply to Topic
Chevy Impala 8th Gen Discussion W-Body 2006-2013 (2014+ Limited). Discuss all Chevy Impala 8th Generation Performance and Technical Discussion here.

Thread: Turn signal woes Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-30-2018 08:34 AM
Size_Atx02 I had a turn signal problem with the front pass side burning out every time the light was replaced, and eventually didn't work at all. The rear would burn out also at times prematurely. Everyone said it had to be a short, after research found out it was my turn signal switch on my steering wheel and have not had the issue since replacing that. Picked up the replacement from Rock Auto. Hope this helps.
01-26-2018 06:03 PM
daytonboi Fixed the issue but the fix raised more questions... The interior lights were also out and replacing that fuse allowed the turn signal to work.
01-26-2018 12:09 PM
daytonboi Just checked the rear ts I do have power to the rear just not the fronts
01-26-2018 11:46 AM
daytonboi
Turn signal woes

My father has a 2011 Chevrolet Impala LT Fleet model it does not have the OnStar or any of those options. Right now the problem is the right hand turn signals do not work front or rear I'm getting power at the fuse block and nothing further than that. One issue that I am seeing is that if I remove the right turn signal fuse the trunk will no longer open I didn't think the trunk and the turn signal were on the same fuse. Am I correct in that assumption or has something been fouled up. He did recently just have a new transmission put into the vehicle but I think the issue predates the transmission swap. I also had done a turn signal mod on here couple years ago where the rear turn signal feeds off the front turn signal so that the brake lights no longer flash for the turn signals I have a separate turn signal setup for the car. I have not checked the wiring in the back as far as the old turn signals to see whether or not it's flashing back there but I do know it is not flashing in the front. I did get it to work one time by removing the fuse and with the flashers on and all the lights came on and when I put the fuse back in it continue to work and then later it stopped. Any help is appreciated.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome