Chevy Impala Forums - Reply to Topic
Thread: 2003 Impala cooling fans not coming on Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-14-2017 05:11 PM
Bart77 Check the fuses, if ok then check for good power and ground at the cooling fan wire harness connector at the cooling fan. you can do this by connecting a test light between the cooling fan terminals, start the car and turn on the A/C. When the a/c is turned on the cooling fans are also turned on and the test light should light. If it does you need a new fan. If it doesn't you need to check the wiring for an open somewhere.

Sent from my SM-G930R4 using Tapatalk
10-13-2017 10:45 PM
Maddogtito
2003 Impala cooling fans not coming on

2003 Impala cooling fans not coming on relays check out temp sensor replaced with an auto zone one and suggestion would help

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome