Blown engine on 2010 Impala - Chevy Impala Forums
Mechanical and Electrical Problems Having problems with your Chevy Impala? Discuss it here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-05-2019 Thread Starter
Junior Member
 
JordanB65's Avatar
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Blown engine on 2010 Impala

I bought this Impala used,only 150,000 miles. No mechanical issues. It has a 3.9 engine. This past Sunday the stablitrac warning came on then the engine light came on, then the engine blew. This car engine was well cared for. We changed oil and followed maintenance suggestions. Now I'm paying for a car I can't drive until we save money for a new engine. Has anyone else had problems with the 3.9 engine?
JordanB65 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome