Strange impala ss issue - Chevy Impala Forums
Chevy Impala Discussion Discuss all non-technical general Chevy Impala topics here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 3 Weeks Ago Thread Starter
Junior Member
 
Jbar2016's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
So i am helping a friend out and have a handfull of issues.

So the cluster says service stabilitrak, and traction control is disabled as well, and the shift lock is not working.

Strange part is the service stabilitrak dings when the brake pedal iscpressed the first 5-6 times, and the brake lights have a mind of there own going on and off as they please in drive, in park they stay off until the pedal is halfway in travel, and when you let off the lights go out and the quickly flash once

Is there any cooralation to these issues, he had the dealer put a new brake switch in and that did not help

Last edited by Jbar2016; 3 Weeks Ago at 04:52 AM.
Jbar2016 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome