2013 LTZ Transmission Slipping? when starting and turning left - Page 2 - Chevy Impala Forums
Chevy Impala 8th Gen Discussion W-Body 2006-2013 (2014+ Limited). Discuss all Chevy Impala 8th Generation Performance and Technical Discussion here.

User Tag List

 13Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of (permalink) Old 4 Weeks Ago
Junior Member
 
TimMiller117's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Your problem is a little similar as post I have read https://obdsolaris.com/signs-of-auto...sion-problems/

I can consult and find a possible solution for it. Or you can buy a cheap scan tool to check your car.
TimMiller117 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of (permalink) Old 2 Weeks Ago Thread Starter
Junior Member
 
DevdogAZ's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: Arizona
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Thanks: 16
Thanked 0 Times in 0 Posts
Finally got the parts, tools, and time to tackle the problem today. Started with the driver's side because it seemed that's where the "scraping" sound was coming from. After getting the new harness soldered on and reattaching the wheel, I took it for a quick test drive before starting on the passenger's side. Lo and behold, the problem seems to be fixed!! Apparently no need to do the right side at this time. I've got the parts and tools so if that problem does happen again, I'll know what to do but it seems the problem is solved for now. Thanks so much to all of you for your help and advice!
sheila and kbz1960 like this.
DevdogAZ is offline  
post #18 of (permalink) Old 2 Weeks Ago
Super Moderator
 
jtrosky's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: West Grove, PA
Posts: 12,403
Mentioned: 74 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 930 Post(s)
Thanks: 992
Thanked 2,305 Times in 1,801 Posts
Garage
Great news. Definitely cheaper than replacing the transmission! ;-) Glad to hear that it was a cheap and easy fix. This problem is way too common on these cars.
sheila likes this.
jtrosky is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome