Double din doesn’t cut on sometimes - Chevy Impala Forums
Chevy Impala 7th Gen Discussion W-Body 2000-2005. Discuss all Chevy Impala 7th Generation Performance and Technical Discussion here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 4 Weeks Ago Thread Starter
Junior Member
 
ChevyBoySnow1017's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: Philly
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Double din doesn’t cut on sometimes

Okay guys I installed a Boss double din about a year & a half ago by myself grabbed the harness & I guess a harness to connect to security system in order for it to actually cut on... I wired it up & put black tape on wires because I planned on upgrading later on. I noticed sometimes when I cut the car on the double din doesn’t cut on, I would have to turn car off & switch to on a couple times for it to cut on... I looked for answers & didn’t get anything so figured it was the double din or the ground not being properly sealed. Fast forward to beginning of this year I got a pioneer with Apple CarPlay & this time I heat shrink the wires & it still does it... anybody knows what it could be?
ChevyBoySnow1017 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome