2003 hot/warm start issue - Chevy Impala Forums
Chevy Impala 7th Gen Discussion W-Body 2000-2005. Discuss all Chevy Impala 7th Generation Performance and Technical Discussion here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-27-2019 Thread Starter
Junior Member
 
Jeremy Dunford's Avatar
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
2003 hot/warm start issue

Hi folks, I am sure this has been asked before but I just dont have time to search out the answer, I have a 2003 impala 3.8l, starts great cold and runs awesome, never stalls, once it has ran for 15 min or more and I shut it off I have to wait 2 hours before it will start again, it turns over great, has fuel and spark, it's not a passlock issue or, checked maf, map, iac, temp sensor, is this a common issue? I see lots of posts online but there never seems to be an answer
Jeremy Dunford is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Impala Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome